Verzenden en retourneren

Bestel je online, dan laten we direct zien wat de verzendkosten zijn. Voor kleine artikelen die met een pakketdienst verzonden kunnen worden rekenen we € 6,95 (vanaf € 75 gratis). Voor grotere meubelen die we zelf bezorgen berekenen we € 49,99 per bezorging.

We bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. We streven er naar om uiterlijk binnen 14 dagen te bezorgen. Uiteraard plannen we onze routes zo efficiënt mogelijk en houden we rekening met uw wensen en mogelijkheden. Wij nemen contact op over de bezorgdatum zodra we weten wanneer we langs kunnen komen. Meestal wordt dinsdags de planning gemaakt.

Onze chauffeur kan je helpen met het naar binnen brengen van een meubelstuk op de begane grond. Aangezien de chauffeur alleen komt, kan hij soms wel een handje gebruiken.

Om de bezorgkosten beheersbaar te houden, zijn de kosten van het retour sturen voor rekening van de consument. Wij nemen dan de verzendkosten heen voor onze rekening. Wij kunnen het retour nemen ook voor je verzorgen, de kosten voor het retour nemen bedragen €89.-

Voor vragen over de bezorging, kunt U natuurlijk altijd bellen:
Grealda 0653-107183
of mailen: info@lesbrocanteurs.nl

Klanten uit Zeeland en Limburg moeten rekening houden met een langere levertijd.

Sfeerimpressie

van onze winkel