Algemene voorwaarden

PRIJZEN.
Alle prijzen op deze website zijn in euro’s inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

BEZORGEN
Wij bezorgen de meeste meubels zelf. We bezorgen binnen 14 dagen, nadat we de bestelling hebben ontvangen. Kunnen wij het zelf niet waarmaken om binnen 14 dagen te komen, dan besteden we het transport uit aan een erkend verhuisbedrijf, zij hebben jarenlange ervaring en Uw meubels zijn bij hun in goede handen.

Wij nemen contact met U op over de bezorgdatum. De chauffeur kan U helpen met het naar binnen brengen van een meubelstuk op de begane grond. Aangezien de chauffeur alleen komt, kan hij soms wel een handje gebruiken.

We bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

De bezorgkosten bedragen voor meubels/kasten bedragen slechts €4999

Wilt U meerdere meubels op hetzelfde adres bezorgd hebben, dan blijven de bezorgkosten gelijk.

Pakketpost: Kleine artikelen, maximaal 50x50x100 cm en die niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking), kunnen ook via de TNT Post verstuurd worden in Nederland. Dit kost €695.

GARANTIE
Hout is een natuurproduct, dat altijd werkt, met name door wisselende temperaturen en variatie in vochtgehalte kunnen er kiertjes en scheuren ontstaan. Les Brocanteurs is hiervoor niet aansprakelijk.

RETOURZENDING

Retourneren van een artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst.Wilt U iets retourneren, vraag dan ons retourformulier aan. Retouren zonder formulier kunnen we helaas niet verwerken.
De verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de koper. Nadat wij het artikel terug hebben ontvangen in zijn originele staat, wordt het aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten heen) teruggestort op Uw rekening.

Op maat gemaakte artikelen nemen wij niet retour.

Ook maatwerk in de afwerking kunnen wij niet vergoeden. ( bijv. planken op maat gemaakt of een meubel schilderen).

PRIVACYVERKLARING
Uw persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt.